Bröllop
Boka tid

 

BRÖLLOP, BRUDMAKEUP, BRUDUPPSÄTTNING, HÅRUPPSÄTTNING

 

 

På bröllopsdagen är det viktigt att kunna känna sig lugn och trygg och få njuta av dagen. Jag rekommenderar att du har någon nära som "assisterar" dig under hela dagen som kan hjäpa till med att fixa lunch, bubbel, svara på samtal, hjälper till med påklädning mm.

 

För bästa flyt i uppladdningen och göra dig till brud har vi en konsultation innan den stora dagen där vi pratar om önskan på frisyr, klänningens utseende och färger till makeup. Vi provar även ut färgnyanser till makeupen. På själva bröllopsdagen börjar vi med att fixa ditt hår, det är då lämpligt att bara ha t ex en mysjacka eller skön topp som går att ta av utan att dra över huvudet. Efter håret är klart rekommenderas intag av lunch om det är ett eftermiddagsbröllop. Efter lunchen lägger vi makeup och efter vår konsultation tidigare har du fått rekommendation på ett puder och läppglans som du inhandlar själv eller av mig att behålla och använda under resten av dagen/kvällen för att fräscha upp makeupen efter alla kramar och pussar som fås och ges.

 

Enligt överenskommelse kan jag komma till önskad plats på bröllopsdagen för att göra dig i ordning, alternativt kommer du/ni till min hemmasalong i Norrfjärden. (Allergiker bör veta att hund finns i huset)

 

BRÖLLOP DIAMANT 3990KR

Hår, Makeup, Naglar, smågott + bubbel

Nagelförlägningen görs förslagsvis tidigare under bröllopsveckan. Konsultation för hår och makeup ingår. Goda snittar från Järnspisens matbod och bubblande dryck.

 

BRÖLLOP LYX - HÅR MAKEUP OCH NAGLAR 3690KR

Nagelförlängningen görs förslagsvis tidigare under bröllopsveckan, konsultation för hår och makeup, samt resa inom Piteå kommun ingår.

 

BRÖLLOP VACKER - HÅR OCH MAKEUP 3000KR

konsultation innan bröllopsdagen ingår samt resa inom Piteå Kommun.

 

BRUDUPPSÄTTNING 2190kr

Konsultation samt resa inom Piteå Kommun ingår.

 

BRÖLLOPSMAKEUP 1200kr

Sminkning på bröllopsdagen och konsultation precis innan. Resa inom Piteå kommun ingår

 

Resa till övriga kommuner/landet enligt överenskommelse.

 

 

 

 

 

 
 
 

Bröllop Håruppsättning Makeup Hårstyling bruduppsätting

PITEÅ Norrbotten LULEÅ

TELEFON: 070-7171280 MAIL: info@mariaglaven.se

SALONG: Storgatan 45 - Parelle i Piteå

Postadress: Geringsgatan 14, 945 31 NORRFJÄRDEN